L’estudi

L’estudi està equipat amb màquines dissenyades per Joseph H.Pilates. És un espai exclusiu de tractament integral de la salut, amb un servei d’alta qualitat i una atenció al client cuidada i personalitzada.

El centre d’Osona Pilates posa al teu servei, de manera gratuita, tovalloles per a les classes, taquilles i dutxes.

Studio

Les màquines de Pilates acceleren i faciliten la millora en el rendiment, l’execució i la postura de les persones i s’adapten a tothom, sigui quin sigui el nivell de preparació física. Els resultats són ràpids i espectaculars aconseguint un cos més fort i molta més facilitat de moviment.

Reformer

Serveix per a treballar els peus, les cames, els glutis, la columna, l’abdomen, l’espatlla i els braços. Com que té la plataforma mòbil, s’utilitza per a realitzar exercicis més complexos.

Barril

S’utilitza sobretot per fer estiraments ja que, per la seva forma, permet arquejar tot el cos.

Cadillac

S’utilitza per a tonificar tots els grups musculars i sobretot, per mobilitzar la columna. És molt útil per al tractament de problemes posturals, a més de tenir una utilitat rehabilitadora.

Spine Corrector

S’utilitza per introduir modificacions en els exercicis més difícils o per facilitar les posicions en el treball de “Mat”.

Cadira

És molt útil per realitzar treballs d’estabilització i dissociació de pelvis i per controlar l’equilibri.

Mat work

Es tracta del treball de terra “Mat work”. El programa d’exercicis de Mat és un dels sistemes més precisos i equilibrats per millorar la forma física des del control corporal fins a la correció postural.

Fit ball

S’utilitza per subjectar una part del pes corporal i per proporcionar recolzament.

El rulo

És un cilindre d’espuma que es col.loca al llarg de la columna per estirar el pit, rectificar la columna, ajudar als músculs posturals i facilitar la respiració.

Mini ball

La pilota petita s’utilitza per focalitzar, és una manera de concentrar la ment en el múscul que es treballa.

Therabands

És un cilindre d’espuma que es col.loca al llarg de la columna per estirar el pit, rectificar la columna, ajudar als músculs posturals i facilitar la respiració.

L'aro

Serveix per entrenar la força, la flexibilitat i l’equilibri. A més, permet mantenir una postura i una alineació correcta.

ContacteSi vols rebre més informació, si vols demanar hora o si ens vols preguntar qualsevol cosa, envia'ns un email.

Horari:

Dill-Dij: 9am – 21am
Horaris variables

Whatsapp:

+34 680 570 250

Direcció:

Carrer del Bisbe Font Andreu, 17,

08500 Vic, Barcelona

Envian's un missatge
    Localització

    Obre el xat
    Vols rebre més informació?
    Hola! Vols fer pilates amb nosaltres? Pregunta'ns el que vulguis! :)